![]() ![]() |
| the_r |
26-08-2008, 10:42
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 2 Dołączył: 26-August 08 Nr użytkownika: 2,865 |
Witam.
Z racji, że jest to mój pierwszy post, witam wszystkich na Forum. Teraz do rzeczy. Mam zainstalowaną Mirandę na komputerze stacjonarnym i na laptopie. Załóżmy, ze jestem zalogowany na stacjonarnym, loguję się teraz z laptopa. W chwili obecnej laptop po prostu nie łączy się. Czy jest możliwość, żeby ustawić to tak, aby Miranda na stacjonarnym była rozłączana przez próbę logowania z laptopa (i Miranda na laptopie oczywiście się łączyła w miejsca tej ze stacjonarnego)? Pozdrawiam, Michał |
| GulaNET |
26-08-2008, 12:01
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Postów: 47 Dołączył: 17-October 06 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 3 |
Witam,
przyznam się iż przez dłuższą chwilę zastanawiałem się nad celowością takiego rozwiązania:) Ale ok, sam nie sprawdzałem, nie miałem takiej potrzeby, sprawdź może funkcję: Sieć ---> Gadu-Gadu ---> Zaawansowane i odznacz funkcję: Utrzymuj połączenie. Pozdrawiam -------------------- Szukasz dobrego, niezawodnego komunikatora, bez reklam? Pobierz Miranda IM - Program do Gadu-Gadu
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8th February 2012 - 03:58 |