IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Bądź jednym z pierwszych!! Błyskawicznie budująca się grupa!
l1der
post 04-05-2010, 11:05
Post #1

Newbie
*

Grupa: Members
Nr użytkownika: 5,270

Witam serdecznie,

Od niecałego tygodnia w kuluarach toczone są gorące rozmowy na temat tajemniczego MLM-u. Mowa o " 360* " . Firma postanowiła do 15 MAJA dać możliwosc bezpłatnego rejestrowania się na swojej stronie i blokowania miejsc dla siebie. Poźniej 360* zostanie uruchomiony a produkty i plan marketingowy zostaną przedstawione dystrybutorą. Wiadomo że bedzie to globalny MLM. Produkty są związane z suplementami diety a plan marketingowy ma działać w systemie binarnym.

Zaskakującą rzeczą jest jego szybki i dynamiczny wzrost, nieproporcjonalny do ilosci informacji. Jestem w nim 3 dni, a juz moja struktura liczy ponad 10 000 osób i cały czas rośnie!!! Zwlekając, z każdą godziną tracisz ogromne pieniądze!!! Gdyby liczba osob była kryterium oceny jakości MLM-u to z pewnością 360* mogłby być jednym z faworytów.

"Ale czy rzeczywiście bedzie faworytem?" Mogę jedynie w ramach odpowiedzi zadać obiektywne pytanie:
"Gdyby 360* nim był a ty wiedząc ze 15 maja ruszą do pracy rzesze MLM-owców to w którym miescu tej struktury chciałbyś się znaleźć?

Rejestracja darmowa!!! Zablokuj sobie wysokie miejsce w strukturze!!! Jeżeli zarejestrujesz się odpowiednio wcześnie zyski mogą okazać się ogomne! Nic nie tracisz, a zyskać możesz na prawdę wielki pasywny dochód!!!

Po rejestracji na stronie

możesz kierować do mnie pytania o dokładniejsze informacje na adres: l1der@wp.pl
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

- Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 8th February 2012 - 04:01