![]() ![]() |
| myszka123 |
09-04-2009, 12:18
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 2 Dołączył: 9-April 09 Nr użytkownika: 4,621 |
Możesz zarabiać na wszystkich rodzajach plików (filmy, mp3, dokumenty, programy.) Kieruj innych użytkowników na strony serwisu a otrzymasz duzą prowizję od wykupionych przez nich usług dodatkowych (abonameny kont, ulepszanie kont, dodatkowy transfer.)
Generalnie prowizje przedstawiają się tak: 30% za wszystkie usługi opłacone online przez Twoich klientów 15% za usługi opłacone sms-em Program Partnerski jest dwupoziomowy, czyli dostajesz również 10% od zarobków osób poleconych przez Ciebie - możesz zarabiać na plikach innych użytkowników, nie musisz nawet wgrywać swoich (choć jest to opłacalne - za wgrywanie swoich plików dostajesz punkty, które możesz później wymienić na dodatkowe usługi) - wielkość Twojego konta jest nieograniczona - możesz ukrywać niektóre swoje foldery i zabezpieczać dodatkowym hasłem - to idealne miejsce na Twoje pliki, których nie powinieneś trzymać w swoim komputerze -wypłaty już od 50 zł i możesz współpracować jako osoba prywatna, na umowę-zlecenie albo jako firma jeśli masz działalność gospodarczą - rejestrując się możesz się zapisać na darmowy kurs e-mailowy obsługi swojego chomika - polecam, jest bardzo przydatny i pozwoli Ci szybko poznać wszystkie opcje Kliknij tutaj i zacznij zarabiać na Chomiku --------------------------------------------------------------------- Chomikuj lepsze od Rapidshare (IMG:http://images.chomikuj.pl/banners/chomik468x60.gif) |
| wojaar |
24-02-2010, 13:43
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 4 Dołączył: 24-February 10 Nr użytkownika: 5,069 |
w chomikuj zarobiłem już ponad 7500 zł. Kto nie wierzy, niech sobie zobaczy screeny z wypłat na stronie www.chomikuj.com.pl
I przestałem promować ten program, jest znacznie lepszy. Przy takim samym nakładzie pracy można zarabiać kilkanaście razy więcej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) -------------------- Jak szybko zarabiać 2300 USD miesięcznie? Sprawdź na oficjalnej stronie TWR Power System
|
| witekwszolek |
05-03-2010, 15:28
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 1 Dołączył: 2-March 10 Nr użytkownika: 5,097 |
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8th February 2012 - 03:30 |