![]() ![]() |
| marek32 |
25-11-2006, 13:03
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Dołączył: 25-November 06 Nr użytkownika: 11 |
Zapraszam do oceniania nowego męskiego portalu http://www.all4men.pl/ . Jestem Bardzo ciekawy waszych opinii.
|
| sloonik |
27-11-2006, 15:15
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Postów: 105 Dołączył: 16-October 06 Skąd: Wrocław Nr użytkownika: 1 |
Zapraszam do oceniania nowego męskiego portalu www.all4men.pl. Jestem Bardzo ciekawy waszych opinii. Ciekawy serwis (portal to chyba zbyt mocno powiedziane), przedwszsytkim jesli chodzi o koncepcje, dosc zgrabny podzial tematyczny, choc wydaje mi sie ze jesli mocno jestes zainteresowany jego rozwojem i systematyczna aktualizacja, to wartobyloby poprawic nawigacje - drzewko raczej sie tutaj nie sprawdzi. Szata graficzna przyjemna - ciekawie dobrane kolory, nie zaciemne, ale za to dobrze kontrastuja i wspolgraja z tlem co ma na pewno znaczenie jesli chodzi o czytelnosc przekazu. Moim zdaniem zupelnie nie potrzebne sa fotki po kliknieciu w dzial, ktore oprocz jakiegos efektu wizualnego nic nie wnosza do serwisu, oprocz tego ze uzytkownik powinnien kliknac w kolejny link - zrezygnowalbym z tego na korzysc kilku ostatnich niusow z ostatnich dzialow ( rowniez z uwagi na lepsze indeksowanie serwisu w wyszukiwarkach ). Ogolne wrazenie bardzo dobre, poza nielicznymi bledami ortograficznymi, kilka podstron wypadaloby jeszcze uporzadkowac. Poza tym serwis otwiera sie plynnie i szybko co niewatpliwie jest plusem - choc dla wielu niezauwazalnym. -------------------- Dodaj swoją stronę do katalogu Praktyczny Katalog Wielotematyczny
|
| Azi |
17-11-2007, 10:32
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Dołączył: 17-November 07 Nr użytkownika: 487 |
Ładny serwis, kolorki nie dają po oczach, wszystko czytelne.
Ciekawe tematy i wogóle jest dosyć ciekawa w skali od 1 do 10 Ja daję 8/10 (ortografia była) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) -------------------- 1.Moderator Nie Nabija Postów - Moderator Ma Wiele Do Przekazania
2.Moderator Nie Myli Się - Moderator Ma Inne Zdanie 3.Moderator Nie Obija Się - Moderator Czuwa 4.Moderator Nie Rozmywa Tematu - Moderator Przypomina O Innych Ważnych Sprawach 5.Moderator Nie Obraża Innych - Moderator Dobitnie Zwraca Uwage 6.Moderator Nie Flood'uje - Moderator Ekspresywnie Wyraża Swoje Myśli 7.Moderator Nie Wykłóca Się - Moderator Szkoli Forumniaków 8.Moderator Nie Zakłada Głupich Tematów - Moderator Sprawdza Czujność Forumniaków |
| *Al* |
27-12-2007, 23:12
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 6 Dołączył: 27-December 07 Skąd: Ze śmietnika Nr użytkownika: 668 |
jezeli chodzi o przedmówców nic dodac nic ująć. 8/10 i tylko(to chyba dzisiaj moje ulubione zdanie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)) nie spocząć na laurach (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
J trzeba uzupełnić troche tematów (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8th February 2012 - 03:27 |