![]() ![]() |
| losiek |
13-04-2009, 22:23
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 11 Dołączył: 25-March 09 Nr użytkownika: 4,611 |
Witam, mam pytanie co do statutów. Jak sprawić żebym po włączeniu programu wybierając (chodzi o gg) status mógł zachować opis który zostawiłem wychodząc? Czy istnieje historia opisów? I czy jest możliwość zostawienia opisu na rozłączonym? Czy za każdym razem muszę wejść na status który ustawiłem w opcjach aby jego opis został po rozłączeniu?
Pozdrawiam |
| GulaNET |
14-04-2009, 08:41
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Postów: 47 Dołączył: 17-October 06 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 3 |
Witam, mam pytanie co do statutów. Jak sprawić żebym po włączeniu programu wybierając (chodzi o gg) status mógł zachować opis który zostawiłem wychodząc? Czy istnieje historia opisów? I czy jest możliwość zostawienia opisu na rozłączonym? Czy za każdym razem muszę wejść na status który ustawiłem w opcjach aby jego opis został po rozłączeniu? Pozdrawiam Jeżeli chodzi o GG: Opcje - Sieć - Gadu-Gadu zakładka Ogólne i zaznaczyć: Po rozłączeniu się zostaw opis następującego stanu. Nie ma historii opisów, do tego sprawdza się wtyczka Simple Away Jeżeli chcesz pozostać przy domyślnej wtyczce, ustaw w Opcje-Status-Wiadomości domyślny status i zaznacz by nie pytał więcej. -------------------- Szukasz dobrego, niezawodnego komunikatora, bez reklam? Pobierz Miranda IM - Program do Gadu-Gadu
|
| losiek |
14-04-2009, 21:43
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 11 Dołączył: 25-March 09 Nr użytkownika: 4,611 |
Jeżeli chodzi o GG: Opcje - Sieć - Gadu-Gadu zakładka Ogólne i zaznaczyć: Po rozłączeniu się zostaw opis następującego stanu. Nie ma historii opisów, do tego sprawdza się wtyczka Simple Away Jeżeli chcesz pozostać przy domyślnej wtyczce, ustaw w Opcje-Status-Wiadomości domyślny status i zaznacz by nie pytał więcej. dzięki |
| losiek |
16-04-2009, 09:41
|
|
dzięki za pomoc przy statusie, wszystko działa tak jak chce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
| losiek |
18-04-2009, 18:47
|
|
doszedłem do ładu z kontaktami oraz opisami ale nadal jak wpisuje opis na status rozłączony to on się nie pojawia. Zapewne mam włączoną jakąś opcje ale nie mam pojęcia którą. Używam wtyczki simpleaway.... pomocy
|
| GulaNET |
20-04-2009, 17:23
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Postów: 47 Dołączył: 17-October 06 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 3 |
doszedłem do ładu z kontaktami oraz opisami ale nadal jak wpisuje opis na status rozłączony to on się nie pojawia. Zapewne mam włączoną jakąś opcje ale nie mam pojęcia którą. Używam wtyczki simpleaway.... pomocy Masz zaznaczoną opcję: Opcje - Sieć - Gadu-Gadu zakładka Ogólne i zaznaczyć: Po rozłączeniu się zostaw opis następującego stanu? Musisz wskazać opis stanu który chcesz aby się pojawiał. Jeżeli nie działa widocznie opcja ta działa tylko ze standardowymi ustawieniami dostępnymi w zakładce Opcje-Status-Wiadomości, które są wyłączane przez Simple Away. -------------------- Szukasz dobrego, niezawodnego komunikatora, bez reklam? Pobierz Miranda IM - Program do Gadu-Gadu
|
| losiek |
21-04-2009, 20:40
|
|
no właśnie ten problem chciałem obejść, bo wtyczka działa dobrze ale nie zostawia opisu po rozłączeniu. I naprawdę nie da się temu zaradzić? Ja sprawdziłem wszystkie możliwości z opcjami po rozłączeniu i nic...
|
| GulaNET |
21-04-2009, 21:00
|
|
no właśnie ten problem chciałem obejść, bo wtyczka działa dobrze ale nie zostawia opisu po rozłączeniu. I naprawdę nie da się temu zaradzić? Ja sprawdziłem wszystkie możliwości z opcjami po rozłączeniu i nic... Wrzuć tu zrzut ekranu ze swoich opcji: Opcje - Sieć - Gadu-Gadu zakładka Ogólne -------------------- Szukasz dobrego, niezawodnego komunikatora, bez reklam? Pobierz Miranda IM - Program do Gadu-Gadu
|
| losiek |
25-04-2009, 17:25
|
|
|
| GulaNET |
26-04-2009, 12:32
|
|
Następnym razem skorzystaj z bardziej przyjaznych funkcji udostępniania plików i kasuj swoje dane:) Możesz już usunąć ten plik z tamtego serwisu. Teraz musisz wpisać pożądany status w Simple Away pod stanem Niewidoczny. Jeżeli to zrobiłeś i nie działa i mocno zależy Ci na tej funkcji musisz powrócić do wbudowanej obsługi Away w Mirandzie, i usunąć plugin Simple Away. -------------------- Szukasz dobrego, niezawodnego komunikatora, bez reklam? Pobierz Miranda IM - Program do Gadu-Gadu
|
| losiek |
26-04-2009, 12:54
|
|
no nie działa... więc pewnie wrócę do podstawowych funkcji.... dziękuje
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4th February 2012 - 19:30 |