![]() ![]() |
| noxman |
17-10-2007, 19:43
|
|
|
Polecam www.blo.pl
O blo.pl
NAPRAWDE POLECAM!!! |
| Azi |
17-11-2007, 10:53
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Dołączył: 17-November 07 Nr użytkownika: 487 |
Dzięki Za Topic Jak looknę dokładniej dam edita z oceną:P
-------------------- 1.Moderator Nie Nabija Postów - Moderator Ma Wiele Do Przekazania
2.Moderator Nie Myli Się - Moderator Ma Inne Zdanie 3.Moderator Nie Obija Się - Moderator Czuwa 4.Moderator Nie Rozmywa Tematu - Moderator Przypomina O Innych Ważnych Sprawach 5.Moderator Nie Obraża Innych - Moderator Dobitnie Zwraca Uwage 6.Moderator Nie Flood'uje - Moderator Ekspresywnie Wyraża Swoje Myśli 7.Moderator Nie Wykłóca Się - Moderator Szkoli Forumniaków 8.Moderator Nie Zakłada Głupich Tematów - Moderator Sprawdza Czujność Forumniaków |
| sloonik |
22-11-2007, 05:24
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Postów: 105 Dołączył: 16-October 06 Skąd: Wrocław Nr użytkownika: 1 |
Ja z kolei polecam gorąco aliasy w domenie europejskiej Aliasy i domeny - xdot.eu bardzo prosty w zarządzaniu system aliasów dla własnej strony www, w serwisie można dodatkowo ustawić zwykłe przekierowanie, które przenosi użytkownika do wskazanego adresu www.
Najważniejsze, że jest to aliasy bez reklam i użytkownik aliasu nie jest skazany na zasłaniające stronę internetową aliasy (reklamy pojawiają się wyłącznie na głównej stronie serwisu). Ponieważ serwis jest hostowany w Polsce na serwerach w Krakowie, działa on nieprzyzwoicie szybko, a ponadto i co chyba najważniejsze utrzymywany jest na mało awaryjnym serwerze co jest gwarantem, że aliasy działają. Polecam każdemu, kto ceni sobie wysoką jakość i brak reklam na swoich aliasach. -------------------- Dodaj swoją stronę do katalogu Praktyczny Katalog Wielotematyczny
|
| buz |
24-11-2011, 12:24
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 3 Dołączył: 1-May 10 Nr użytkownika: 5,267 |
ja ja polecam darmowy 1k.pl
a jeśli chodzi o darmowy serwer polecam ten:http://urwij.pl/ec36 -------------------- |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4th February 2012 - 19:18 |