IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Aktywne Kobietki!
Nowa_Ja
post 13-07-2010, 12:13
Post #1

Newbie
*

Grupa: Members
Nr użytkownika: 5,405

Cześć Dziewczyny,
Jestem nowa, ale już mi się tu podoba! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mam nadzieję tylko, że znajdę czas na częste odwiedziny... A piszę tutaj, bo widzę, że aktywne z Was kobietki, dlatego chciałam się podzielić kilkoma myślami, które nagle mnie naszły (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Mając te swoje dzieścia-parę lat zdążyłam przepracować już kilka z nich u prywatnych przedsiębiorców, którzy w głównej mierze nie byli uczciwi w stosunku do swoich pracowników. To straszne, że jedynie w dwóch na osiem firm pracowało się miło i przyjemnie... Najgorzej jednak wyzyskiwani są studenci, chcący zdobyć doświadczenie - pracują za grosze lub w ogóle za darmo, a robią więcej, niż przeciętny pracownik, który zatrudniony jest do podobnych obowiązków.
I tak właśnie po tych moich głębokich przemyśleniach zrodziła się we mnie chęć pracy na swoim. Jest ona tak silna, że zaczęłam już szukać różnych programów i dotacji, ale jest tego tak dużo...
Stąd też pomysł, żeby stworzyć tutaj właśnie taką fajną długą listę sprawdzonych, czy zasłyszanych projektów pomagającym świeżynkom:)
Osobiście czytałam o pomocy z Urzędu Pracy, o programie 6.2 POKL i o Programie Aktywizacja.
Może któraś z Was coś poleca?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie
Nowa_Ja   Aktywne Kobietki!   13-07-2010, 12:13

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

- Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 4th September 2010 - 22:52