![]() ![]() |
| agafen |
31-05-2009, 16:46
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Dołączył: 30-May 09 Nr użytkownika: 4,677 |
Witam, czy istnieje możliwość posortowania kontaktów w grupie alfabetycznie?
Niby posortowane są, ale po zainstalowaniu nowej wersji Mirandy polskie znaki "uciekły" na sam koniec listy. Teraz okazuje się że Łukasz jest dalej w alfabecie niż Weronika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
| GulaNET |
03-06-2009, 07:23
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Postów: 47 Dołączył: 17-October 06 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 3 |
Witam, czy istnieje możliwość posortowania kontaktów w grupie alfabetycznie? Niby posortowane są, ale po zainstalowaniu nowej wersji Mirandy polskie znaki "uciekły" na sam koniec listy. Teraz okazuje się że Łukasz jest dalej w alfabecie niż Weronika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No niestety sortowanie nie uwzględnia polskich liter. Dla przykład imię zaczynające się na Mi będzie wyżej od Mą, pomijając fakt czy jest takie imię:) -------------------- Szukasz dobrego, niezawodnego komunikatora, bez reklam? Pobierz Miranda IM - Program do Gadu-Gadu
|
| agafen |
10-06-2009, 08:43
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Dołączył: 30-May 09 Nr użytkownika: 4,677 |
wcześniej miałam Mirandę w wersji 0.6.7 i tam posortowane były prawidłowo, stąd moje pytanie
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4th February 2012 - 20:11 |