![]() ![]() |
| Woodie |
10-06-2008, 08:09
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 2 Dołączył: 10-June 08 Nr użytkownika: 1,886 |
Witam,
chciałem spytać jak ustawić to żeby otwierało sie od razu okienko z rozmówcą który do mnie pisze? Albo przynajmniej żeby był taki komunikat jak w gadu-gadu w prawym dolnym rogu ekranu, zamiast chmurki znikającej po kilku sekundach. Po prostu nie podoba mi się rozwiązanie z chmurką czy z trayem. Pozdrawiam |
| GulaNET |
10-06-2008, 08:28
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Postów: 47 Dołączył: 17-October 06 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 3 |
Witam,
Opcje - Sesja rozmowy - Zakładki i wygląd - Mesage tab and window creation options i zaznaczyć ALWAYS pop up and activate new message window (has PRIORITY!). Pozdrawiam -------------------- Szukasz dobrego, niezawodnego komunikatora, bez reklam? Pobierz Miranda IM - Program do Gadu-Gadu
|
| Woodie |
10-06-2008, 09:00
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 2 Dołączył: 10-June 08 Nr użytkownika: 1,886 |
Dziękować. Nie chce zaśmiecać forum więc od razu spytam tutaj o drugą rzecz. Zanim zapytałem o to okienko sam się bawiłem w opcjach. Niestety nic z tego dobrego nie wyszło, bo tak jak mi pokazywało ludzi niewidocznych pod gg, to teraz już mi ich nie pokazuje. Jak moge to przywrócić?
|
| GulaNET |
10-06-2008, 09:25
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Postów: 47 Dołączył: 17-October 06 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 3 |
Witam,
Opcje - Gadu-Gadu i zaznaczyć Pokazuj użytkowników z opisem stanu jako niewidocznych, działa po restarcie programu. Podrawiam -------------------- Szukasz dobrego, niezawodnego komunikatora, bez reklam? Pobierz Miranda IM - Program do Gadu-Gadu
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8th February 2012 - 03:40 |