![]() ![]() |
| Katarzyna_U |
11-10-2007, 14:24
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Administratorzy Postów: 15 Dołączył: 26-July 07 Nr użytkownika: 230 |
Brutalna kryptoreklama:)
www.cospieknego.pl - czyli sklep z cośpięknową biżuterią:) zapraszam do oglądania i... krytykowania:) sklep w fazie rozwojowej więc wszystkie uwagi będą może nie tyle co mile widziane, ale z pewnością pomogą mi w zwiększeniu jego funkcjonalności i przyjazności dla kupujących. Zdaję sobie sprawę z tego że są błędy jednak ja nie jestem już obiektywna i ich nie widzę. pozdrawiam, Katarzyna |
| olgierd zieleniak |
11-10-2007, 16:11
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 2 Dołączył: 11-October 07 Nr użytkownika: 392 |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cukakiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
|
| Azi |
17-11-2007, 10:56
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 5 Dołączył: 17-November 07 Nr użytkownika: 487 |
Ładne rzeczy... Kupię jakąś chyba koleżance (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
QUOTE :)cukakiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Co to oznacza?? Bo chyba mi mózgownica nawala haha -------------------- 1.Moderator Nie Nabija Postów - Moderator Ma Wiele Do Przekazania
2.Moderator Nie Myli Się - Moderator Ma Inne Zdanie 3.Moderator Nie Obija Się - Moderator Czuwa 4.Moderator Nie Rozmywa Tematu - Moderator Przypomina O Innych Ważnych Sprawach 5.Moderator Nie Obraża Innych - Moderator Dobitnie Zwraca Uwage 6.Moderator Nie Flood'uje - Moderator Ekspresywnie Wyraża Swoje Myśli 7.Moderator Nie Wykłóca Się - Moderator Szkoli Forumniaków 8.Moderator Nie Zakłada Głupich Tematów - Moderator Sprawdza Czujność Forumniaków |
| Katarzyna_U |
19-11-2007, 11:03
|
|
Member ![]() ![]() Grupa: Administratorzy Postów: 15 Dołączył: 26-July 07 Nr użytkownika: 230 |
Olgierd tłumacz co to są cukaki:) jak dla mnie nadal to cud miód i orzechy - cukaki może mniej:)
|
| olgierd zieleniak |
19-11-2007, 11:07
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 2 Dołączył: 11-October 07 Nr użytkownika: 392 |
Skoro widziałaś (widziałeś?) stronę - chyba widać od razu że to same cukaki?
cukak z definicji oznacza tyle, co cuda na kiju, miód z maliną, ewentualnie coś pięknego (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kup koleżance kup (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
| Katarzyna_U |
19-11-2007, 11:11
|
|
Kupuj kupuj:) tym bardziej, że do mikołajek jest rabat - 20 proc na wszystkie kolce:)
|
![]() ![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20th May 2012 - 11:04 |